Huisgezinnen

De particuliere bezoekadressen bevinden zich uitsluitend in Goor (het logeeradres van de Sint). U kunt een bezoek aanvragen per e-mail (kikasinterklaas@gmail.com) of bel de Sint via 06-82009626 en krijg hem persoonlijk aan de lijn! Hoe cool is dat?

 

Een bezoekje duurt minimaal 20 minuten bij 1 tot 3 kinderen. Voor 4 tot 6 kinderen wordt een half uur en als de groep kinderen nog groter is drie kwartier geadviseerd. Voor strooigoed hoeft u niet te zorgen; dat nemen we een ruime mate natuurlijk zelf mee. Wel is het handig om vooraf aan te geven of er gestrooid mag worden; niet iedereen vindt dat even prettig, vooral niet als er huisdieren rondlopen. De Zwarte Pieten vinden strooien natuurlijk het allerleukst, maar geven ook met liefde iedereen een handje (of twee handjes) vol.

De bijzonderheden voor het Grote Boek – en dan valt te denken aan alles wat te maken heeft met (kleuter)school, vriendjes, vriendinnetje, sport, hobby’s en  grappige voorvalletjes die onlangs zich hebben voorgedaan – dienen ruim voor het bezoekmoment (minstens 2 weken voor 5 december) doorgemaild te worden naar kikasinterklaas@gmail.com

 

U zorgt voor een hoge stoel voor de Sint, want zijn oude botten hebben moeite om uit een “comfortabele” zetel op te staan. Type keukenstoel/eetkamerstoel is prima. Het is verstandig om alvast een zak met voor iedereen 1 pakje klaar te zetten en de rest van de pakjes, tijdens het bezoek stiekem ergens neer te zetten, zodat deze, als verrassing bij het verlaten van de woning, plotseling te voorschijn komen. Sint Nicolaas heeft natuurlijk geen tijd om bij het uitpakken van alle pakjes aanwezig te zijn; hij moet nog zoveel andere bezoekjes afleggen.

 

U kunt bij vertrek de envelop (met uw naam erop) met gepast geld aan een van de Pieten overhandigen... gepast, want we hebben geen wisselgeld bij ons.

 

Indien u een kwitantie wilt, laat u dat voortijdig weten, wederom via eerder vermeld e-mailadres en dan verzorgen we dat voor u.